Xavi Pascual: “No hem tingut recompensa final”

Xavi Pascual: “No hem tingut recompensa final”

El tècnic blaugrana ha destacat que l’equip ha donat la cara durant tota la temporada superant els entrebancs que han tingut i sobreposant-se a les dificultats

Després de la desfeta en la final de la Lliga ACB davant el Reial Madrid, el tècnic Xavi Pascual, ha destacat que l’equip hauria pogut guanyar aquest quart partit i forçar el cinquè al Palau: “Hem tingut opcions de guanyar-lo. El Madrid ha agafat avantatge en el tercer quart i nosaltres hem tingut el duel en tirs oberts que no hem pogut anotar i per això se’ns ha acabat escapant”. “Hem estat sempre allà i als instants finals no l’hem pogut guanyar. Ens ha faltat una mica d’encert i hauríem guanyat el partit”, ha expressat Pascual.

Amb aquest duel acaba la temporada per al Barça Lassa de bàsquet i Xavi Pascual ha aprofitat per valorar-la: “Globalment portàvem una trajectòria molt bona a l’inici de curs fins a la Copa del Rei quan aleshores, se’ns va lesionar en Lawal. A partir de llavors tot va costar més i el Club va fer un esforç per fitxar a Dorsey. L’equip va tornar a recuperar el to i vam fer un bon top 16 per classificar-nos als quarts de final, on vam patir la lesió de Dorsey i no vam poder classificar-nos per a la Final Four. No hem tingut recompensa final i per això és difícil de digerir aquesta derrota”. Finalment, el tècnic blaugrana ha agraït “el suport de tota l’afició durant tot l’any, que sempre ha estat al costat de l’equip”.

Els jugadors blaugranes també han valorat la derrota als vestidors. A continuació, repassem les declaracions més destacades:

Pau Ribas

“Avui hem estat millors en més coses, però el parcial del tercer quart ha estat complicat per a nosaltres”.

“El problema va ser el segon i el tercer patit. Avui l’equip ho ha intentat, però no ha estat suficient. Ells han estat millors i hem de tenir-ho clar”.

Àlex Abrines

“Ho hem posat tot sobre la pista, hem tingut errors i ells han tingut millor encert i no hem pogut seguir aquesta puntuació”.

“La temporada ha estat dolenta, sobretot, amb les derrotes a l’Eurolliga i a la Lliga. Hem d’intentar superar-ho i venir l’any vinent amb moltes més ganes”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut