Xavi Pascual: “És una final de finals”

Xavi Pascual: “És una final de finals”

L’entrenador del Barça Lassa i Samardo Samuels qualifiquen el duel d’aquest dijous de vital i destaquen que es trobaran un rival de primer nivell

El Brose Baskets exigirà el mateix nivell d’exigència que l’Olympiacos, el CSKA o el Reial Madrid. Així de clar ho tenen els jugadors i el cos tècnic del Barça Lassa. “És una final de finals. Encara té més ingredients de final que els partits que hem jugat a casa fins ara. No sé si serà decisiu però tot fa pensar que pot ser definitiu, ja que el resultat pot ser molt significatiu de cara al futur”, ha assegurat aquest dimecres Xavi Pascual. El tècnic blaugrana no ha escatimat elogis per al campió alemany: “Juga com un equip gran. Té bona qualitat en la creació i en la passada, amb bona estratègia i bons anotadors. A més, tots els seus jugadors grans poden tirar des de fora i això els fa ser diferents. A nivell defensiu són durs i intensos”.

Pascual ha anunciat que Lawal i Ribas seran baixa per lesió i que Navarro serà dubte fins a darrera hora. L’entrenador del Barça Lassa considera que el suport del públic tornarà a ser clau i espera un Palau com el dels darrers compromisos europeus. “Ens hem de centrar en afrontar una acció darrera l’altra. Tir a tir, rebot a rebot, sense pensar en què significaria anotar el tir o capturar el rebot. La pressió sempre existeix i hem de saber conviure-hi. L’equip està preparat per viure aquest tipus de situacions”, ha explicat Pascual.

Samuels: “Només pensem en el nostre partit”

El pivot jamaicà del Barça Lassa no ha volgut ni sentir a parlar de possibles resultats: “No volem pensar en d’altres combinacions. Estem totalment centrats en el nostre partit”. “El Brose Baskets no té el nom d’altres equips que han visitat darrerament el Palau (Olympiacos, CSKA o Reial Madrid) però el que està clar és que aquesta temporada ho estan fent molt bé. Segur que serà molt complicat. Vénen de guanyar el CSKA en l’últim partit i els respectem moltíssim”, ha afegit un Samardo Samuels amb ganes de retrobar la seva millor versió. “Estic treballant dur per arribar bé al tram crucial de la temporada. Venir al Barça és una situació diferent a la que m’havia trobat en d’altres equips i per això estic treballant a consciència per trobar el meu lloc i sentir-me còmode”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut