Tomas Satoransky, MVP del mes d’abril a la Lliga Endesa

Tomas Satoransky, MVP del mes d’abril a la Lliga Endesa

El base txec aconsegueix aquest guardó per primera vegada a la seva carrera després d’haver-se estrenat també com a MVP de la jornada després del partit contra Laboral Kutxa

Tomas Satoransky és el millor jugador de la Lliga Endesa del mes d’abril. La competició li ha atorgat aquest guardó per primer cop després de sumar una mitjana de 21,25 de valoració en els quatre partits disputats durant aquest mes. El txec ha sumat uns brillants 14 punts, 4,75 assistències, 2,5 rebots i 1,5 pilotes recuperades de mitjana, als quals ha afegit tres faltes rebudes per partit. Les bones actuacions del base txec han ajudat el Barça Lassa a sumar tres victòries en quatre partits.

Satoransky va realitzar la seva primera gran actuació al derbi català contra l’ICL Manresa, en què va sumar 13 punts, 7 assistències i 21 de valoració. El base txec va seguir el seu gran moment de forma contra el Montakit Fuenlabrada, ja que va aportar 20 punts, 5 assistències i 26 de valoració. Al derbi contra el Reial Madrid també va ser un dels millors de l’equip amb 11 de valoració, i en el partit ajornat contra el Laboral Kutxa corresponent a la jornada 28 va realitzar el seu millor partit: va sumar 16 punts, 5 assistències, 2 pilotes robades i 27 de valoració.

Els dos partits amb més valoració de l’any, aquest mes

El ‘13’ blaugrana ha aconseguit els seus dos partits amb més valoració aquesta temporada durant aquest mes d’abril, contra el Laboral Kutxa, amb 27, i a la pista del Montakit Fuenlabrada, amb 26.

Després de conèixer que havia rebut el premi, el base txec ha reconegut el seu bon estat de forma a l’abril i ha assenyalat: “M’ha sortit força bé aquest mes”. Tot i així, Satoransky ha demanat concentració a l’equip de cara al que resta de temporada per afrontar el final de la temporada regular i l’inici dels playoffs pel títol. “Hem de continuar així a la Lliga Endesa i lluitar pel títol”, ha afirmat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut