Toca fer valer el factor Palau

Toca fer valer el factor Palau

El Barça Lassa rep aquest dimarts el Lokomotiv Kuban amb la voluntat de sumar un triomf que li permeti avançar-se en la sèrie (20.45 hores, Esport3 i Canal+ Deportes)

Després dels dos primers enfrontaments a Krasnodar (1-1), l’eliminatòria de quarts de final de l’Eurolliga entre el Barça Lassa i el Lokomotiv Kuban s’ha traslladat a Barcelona. Els blaugranes volen fer valer el factor Palau per tancar la sèrie a casa. Aquest dimarts, a les 20.45 hores, tenen l’oportunitat d’agafar la iniciativa si assoleixen una victòria contra el conjunt rus en el tercer assalt. Un triomf del Barça Lassa permetria consolidar la valuosa victòria aconseguida a Krasnodar i deixar els de Xavi Pascual a un pas de la Final a Quatre de Berlín.

La missió no està exempta de dificultat. Al contrari! El Lokomotiv Kuban és l’equip amb la millor defensa de l’Eurolliga i ha demostrat la seva solidesa en el transcurs de tota la competició. A més, jugadors com Delaney, Randolph, Claver o Singleton ja han deixat mostres de la seva qualitat i de la seva competitivitat. El Barça Lassa sap que haurà d’intentar tornar a controlar el ritme del partit, amb transicions ràpides i bons atacs que castiguin la dura defensa dels de Georgios Bartzokas.

Es manté el dubte de Dorsey

Joey Dorsey, que es va fer mal al turmell esquerre en el primer duel contra el Lokomotiv Kuban i que es va perdre el segon, és la gran incògnita blaugrana de cara a aquest tercer enfrontament. El pivot del Barça Lassa ha treballat intensament per intentar ajudar l’equip en el matx d’aquest dimarts, però fins a darrera hora no es prendrà una decisió definitiva. La resta de jugadors estan a disposició de Xavi Pascual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut