Tercera victòria consecutiva davant el Reial Madrid

Tercera victòria consecutiva davant el Reial Madrid

El partit entre el FC Barcelona Lassa i el Reial Madrid ens va deixar diverses dades relacionades amb el número tres

Després de la important victòria del FC Barcelona Lassa aquest dijous davant el Reial Madrid (72-65) a l’Eurolliga, repassem diverses dades i curiositats amb el número 3 com a protagonista:

-3 victòries. El FC Barcelona Lassa ha sumat tres triomfs en els duels d'aquesta temporada contra el Reial Madrid. Les dues primeres van ser a Madrid, i la d'aquest dijous a Barcelona. El següent enfrontament serà el 23 d’abril al Palau Blaugrana, corresponent a la jornada 29 de la fase regular de la Lliga Endesa. A la roda de premsa posterior al matx, Xavi Pascual va destacar: “Té molt mèrit guanyar tres vegades consecutives un equip de tanta qualitat”.

-3 baixes. Xavi Pascual tenia les baixes de Lawal, Navarro i Abrines per afrontar el Clàssic al Palau. Tres absències destacades a les quals es va afegir Pau Ribas, que va rebre un cop al peu esquerre que no li va permetre tornar a jugar a la segona meitat.

-3 triples. Satoransky va anotar tres llançaments des de la línia de tres punts en el Clàssic d’aquest dijous. A més, el base txec -17 punts i 20 de valoració- va ser el jugador més destacat del matx, i va anotar cinc punts consecutius quan els blaugranes més ho necessitaven.

-3a posició. Aquest és el lloc que el FC Barcelona Lassa ocupa en la classificació ajustada del grup F del Top 16. Els blaugranes tenen un balanç de sis victòries i cinc derrotes, el mateix que el Reial Madrid. Pel que fa als dos primers classificats, el CSKA suma vuit triomfs i tres derrotes, mentre que el Laboral Kutxa té set victòries i quatre derrotes. En aquest sentit, Pascual va insistir que “està tot molt obert”.

-3 jornades. Són les jornades que queden per conèixer quins equips disputaran el play-off de quarts de final de l’Eurolliga. El Barça ha de visitar les pistes del Laboral Kutxa i del Zalgiris i rebre el Brose Baskets al Palau Blaugrana.

-3 rebots. Joey Dorsey va capturar tres rebots ofensius a la cistella del Reial Madrid. Amb el pivot de Baltimore en pista, el balanç +/- va ser de +29 favorable al FC Barcelona Lassa.

-3 dies. El conjunt dirigit per Xavi Pascual tindrà tres dies per preparar el següent compromís d'Eurolliga a Vitòria. Aquest diumenge els blaugranes rebran l’UCAM Múrcia al Palau (12.30 hores) a la Lliga Endesa, i dimecres vinent visitaran la pista del Laboral Kutxa en un important partit per a la classificació per als quarts de final de l’Eurolliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut