S’obre el període per comprar entrades per a la Final Four de l’Eurolliga a Berlín

S’obre el període per comprar entrades per a la Final Four de l’Eurolliga a Berlín

El públic en general pot adquirir des d’aquest dimecres els abonaments per a la fase final que se celebrarà entre el 13 i 15 de maig Hi ha vuit categories de localitats i els preus per veure els quatre partits oscil·len entre els 165 i 545 euros

L’Eurolliga ha posat a la venda aquest dimecres els abonaments per a la Final Four de la màxima competició continental, que se celebrarà entre el 13 i 15 de maig de 2016 a Berlín. El lloc web per adquirir aquestes entrades és www.f4tickets.com

La fase final en què participaran els quatre equips classificats es disputarà al pavelló Mercedes-Benz Arena de Berlín, amb capacitat per a 12.250 espectadors. El 80% d’aquestes entrades ja estan disponibles pel públic general i estan repartides en vuit categories de preus diferents: entre 165 i 545 euros.

En cas que el FC Barcelona Lassa disputi la fase final de la competició, el Club posarà a disposició dels seus socis abonaments a la venda, però sense disposar de totes les categories que ara ofereix l’Eurolliga.

Fins al moment, l’equip de Xavi Pascual ha començat amb bon peu la fase de grups de la competició europea, essent el líder del Grup C amb cinc victòries i una derrota.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut