Segona oportunitat per guanyar a Krasnodar

El Lokomotiv Kuban i el Barça Lassa s’enfrontaran aquest divendres en el segon assalt dels quarts de final de l’Eurolliga (19 hores, Esport3 i Canal+ Deportes)

No hi ha temps per a lamentacions, i aquest divendres toca afrontar el segon partit d’una eliminatòria de quarts de final que es preveu dura i intensa. El Barça Lassa es vol treure l’espina clavada després del primer duel, ja que es va quedar a les portes d’assolir la victòria (66-61). En el primer cara a cara, les sòlides defenses del Lokomotiv Kuban i del Barça Lassa es van imposar als atacs d’ambdós equips. Els de Xavi Pascual saben que no serà senzill guanyar a Krasnodar, però confien a poder-ho fer aquest divendres.

Randolph va ser el jugador més destacat del primer enfrontament i un dels reptes serà lligar-lo més curt. Sense oblidar, és clar, altres jugadors com Delaney, Claver, Singleton i Draper. En el primer enfrontament va quedar palès que el Lokomotiv Kuban no té manies a l’hora de fer canvis en gairebé tots els bloquejos i que no li fa por tirar en repetides ocasions des de la línia de tres punts. Així doncs, mantenir-se regulars en atac i tenir el ritme del partit poden tornar a ser dos aspectes clau.

Dorsey, pràcticament descartat

La incògnita de Joey Dorsey es mantindrà fins pocs minuts abans de l’inici d’aquest segon matx de la sèrie, tot i que està pràcticament descartat. Recordem que el pivot blaugrana es va lesionar el turmell esquerre en la darrera acció de la primera part del partit d’aquest dimecres i que no va poder tornar al parquet. La seva baixa tornaria a ser un contratemps per als blaugranes en aquest moment clau de la temporada. Amb o sense Dorsey, l’equip manté la il·lusió i vol fer tot el possible per recuperar el factor pista.