fcb.portal.reset.password
De la Fuente, Creus, Satoransky i Bladé

De la Fuente, Creus, Satoransky i Bladé / FOTO: Paco Largo - FCB

Un dels bases amb més projecció d’Europa continuarà al Barça Lassa fins a l’acabament del curs 2019/20. Recordem que el vincle contractual que unia el club blaugrana i Satoransky finalitzava el 30 de juny. “Volia seguir aquí. Quan tens l’oportunitat d’arribar a un club com aquest, l’agafes, i quan tens l’oportunitat de seguir-hi, també”, ha assegurat aquest dilluns Tomas Satoransky, just després de signar la seva renovació.

Un valor a l’alça

El base nascut a Praga es va incorporar al FC Barcelona a l’estiu del 2014, procedent del Baloncesto Sevilla. Des d’aleshores la seva progressió ha estat constant, fins a convertir-se en un dels jugadors amb un futur més prometedor del bàsquet europeu. A la Lliga Endesa Satoransky acredita enguany unes mitjanes de 9,2 punts, 3 rebots i 4,5 assistències per partit, i és, a més, el segon millor jugador a la classificació de Més/menys, només superat pel seu company d’equip Justin Doellman.

A l’Eurolliga, les xifres del ‘13’ del Barça Lassa són similars. En els 19 partits disputats aquesta temporada a la màxima competició europea, Satoransky acredita unes mitjanes de 7,8 punts, 3,9 assistències i 2,5 rebots en 23 minuts per partit. Escollit a la segona ronda del draft de l’NBA del 2012 pels Washington Wizards, Satoransky, amb 24 anys, ha apostat per continuar defensant la samarreta blaugrana, amb el Nou Palau a l’horitzó. “M’encanta el projecte del Nou Palau i seria quelcom especial poder jugar en un pavelló així”, ha apuntat amb un somriure el director de joc del Barça Lassa.


FCB Basket: Thomas Satoransky top plays by fcbarcelona


FCB Basket: Thomas Satoransky renova el seu... by fcbarcelona

Creus: “Molt satisfets”

“Estem molt satisfets, tant per part nostra com per part seva. És la seva segona temporada al Club i es tracta d’un jugador clarament en progressió. Hem signat un acord per a quatre anys més. Es tracta d’un jugador de futur en què confiem al màxim, perquè tant ell com nosaltres seguim creixent,” ha comentat el mànager general del FC Barcelona Lassa minuts després de signar l’acord d’extensió de contracte per a les properes quatre temporades.

Tornar a dalt