fcb.portal.reset.password

Satoransky, contra Guipuzkoa / VÍCTOR SALGADO-FCB

Amb el 97-61 davant del Guipuzkoa Basket al sac, Tomas Satoransky ha acudit a El Marcador de Barça TV per parlar de l’inici de temporada del Barça Lassa. “Hem començat molt bé, quan engegues guanyant un títol sempre et dona confiança”, manifestava. I afegia: “Després d’un any sense guanyar sempre surts més motivat. Tenim la Supercopa, però encara queda molt”.

Els blaugrana presentaven moltes cares noves aquest curs. Entre elles la parella de base de Satoransky, Carlos Arroyo. Explicava: “Som jugadors completament diferents. Per la seva experiència, m’ajuda molt jugar amb ell, m’hi fixo en els entrenaments i partits. La química és bona”. En l’apartat personal, el txec es marcava els següents reptes: “El meu objectiu és ajudar l’equip a guanyar títols i seguir millorant com a jugador”.

A nivell col·lectiu, la cosa rutlla. Al títol de la Supercopa s’hi ha sumat un bon inici a la Lliga i a Europa. Satoransky destacava l’amplitud de la plantilla i la ràpida adaptació dels nous. I assenyalava una data al calendari: “Ens ve un partit súper important a Kaunas i després podrem valorar com hem començat”.

Tornar a dalt