Rodrigo de la Fuente, nou mànager general

Rodrigo de la Fuente, nou mànager general

El fins aquest dijous secretari tècnic del primer equip de bàsquet passarà a desenvolupar les tasques de mànager general de la secció
Rodrigo de la Fuente serà el substitut de Joan Creus com a mànager general del Barça Lassa de bàsquet. Així ho ha anunciat aquest dijous el president Josep Maria Bartomeu en el transcurs de la roda de premsa de balanç de la temporada 2015/16. De la Fuente era, fins aquest dijous, el secretari tècnic del primer equip, una funció que va començar a desenvolupar al mes d’octubre passat, quan es va incorporar al nou organigrama tècnic de les seccions.

Cal recordar que De la Fuente, de 39 anys, va defensar la samarreta blaugrana entre el 1997 i el 2007, període en què va guanyar, entre d’altres, una Eurolliga, una Copa Korac, quatre Lligues ACB, tres Copes del Rei i una Supercopa ACB. Com a capità del Barça, De la Fuente va aixecar la primera Eurolliga de la història de la secció.

Bartomeu: “Hem de tornar a fer una aposta pel bàsquet formatiu”

El president del FC Barcelona ha aprofitat la compareixença d’aquest dijous per agrair la feina feta per Xavi Pascual i Joan Creus: “La seva petjada és molt gran!”. Pel que fa al futur de la secció, Josep Maria Bartomeu ha recordat que, a diferència d’altres esports, el model del bàsquet és complex. “És difícil confeccionar equips competitius. Competim amb clubs que tenen recursos il·limitats i el Barça, en canvi, els té limitats. Tenim una limitació estatutària (un 5% del pressupost per a totes les seccions) i no podem incorporar tots els que volem. Hem de tornar a fer una aposta forta pel bàsquet formatiu”, ha assegurat Bartomeu, qui ha afegit: “En handbol, futbol sala, hoquei patins i futbol estem entre els millors equips del món. En el cas del bàsquet, no”.
 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut