Ribas s’enfronta per primer cop amb el seu exequip, el València Basket

Ribas s’enfronta per primer cop amb el seu exequip, el València Basket

L’exjugador del València vol la primera plaça de la fase regular i superar un equip que està invicte a la Lliga Endesa

Pau Ribas va jugar tres temporades al València Basket. L’ara escorta del FC Barcelona sempre ha tingut paraules d’agraïment cap a la gent de la capital del Túria, però sap que aquest diumenge a partir de les 12.30 hores (Teledeporte) no hi haurà amics que valguin a la pista del Palau Blaugrana.

El ‘8’ del FC Barcelona Lassa mostra màxima ambició i vol la primera plaça de la fase regular. Una primera plaça que defensa el València Basket de Pedro Martínez en la seva visita al Palau. Sens dubte, un nou gran repte per als jugadors barcelonistes: “Guanyar en camps tant complicats com Màlaga, Madrid o Gran Canària és una mostra de la gran primera volta que hem fet. La nostra ambició passa per no quedar-nos aquí. Volem intentar assaltar el primer lloc i, si pot ser, no perdre’l fins al final.”

Motivació o dubtes? Ribas es queda amb la primera: “La derrota d’ells contra el Limoges sempre té dues cares: la motivació o algun dubte. No crec que els hagi tret la motivació que tenen perquè porten una gran temporada. Per estar invictes fins fa pocs dies han hagut de fer moltes coses bé. No només en atac, també en defensa, de mentalitat, d’ambició i de tenir jugadors amb qualitat. Tenen un equip molt compensat. M’agrada la seva mentalitat.”

La victòria a Madrid, molt important

“Necessitàvem un triomf com el de l’altre dia. Guanyar fora de casa et dóna molt a l’Eurolliga si som sòlids a casa. Ja heu vist com està el grup. Jugar cada dos o tres dies és el que ens agrada, i si és amb rivals d’aquest nivell, més encara”, diu Pau Ribas sobre el triomf de dijous a la capital de l’Estat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut