fcb.portal.reset.password
Pau Ribas atenent els mitjans de comunicació al Martín Carpena de Màlaga

Pau Ribas ha atès la premsa abans de començar l'entrenament / FOTO: FCB

Pau Ribas i Carlos Arroyo afronten amb moltes ganes aquesta primera competició ACB. La Supercopa Endesa, de la que el Barça Lassa és l’equip amb més triomfs amb cinc, és una bona pedra de toc per veure quin és el moment de joc dels homes de Xavi Pascual.

A continuació us oferim el més destacat de les opinions dels dos integrants del FC Barcelona Lassa minuts abans de la sessió de tir al Martín Carpena de Màlaga:

Pau Ribas

“Afrontem el partit amb moltes ganes, perquè ja portem uns diez treballant, i amb respecte, perquè el Gran Canària és un gran equip que ha fet una gran plantilla. Serà un partit complicat.”

“Ells son un equip, com tots els d’Aíto, molt dinàmic, que fan moltes coses, que defensen agressiu, amb bons tiradors. En resum, un equip molt complet i amb gent gran. Caldrà jugar a un alt nivell per guanyar el matx.”

“Estic molt content amb l’equip, amb tota la gent que està aquí i estic molt il·lusionat davant d’aquest nou repte.”

“Espero que l’equip encara estigui lluny del seu millor nivell. Tenim molt marge de millora. Som molts jugadors nous als que encara ens queda adaptar-nos, però tractarem de suplir-ho amb il·lusió, ambició…”

Carlos Arroyo

“Entenc que per a la confiança de tots, no només per als nous, ens vindria bé jugar un bon torneig. Això ens dirà com estem com a grup i segur que pot ser quelcom positiu per a tots.”

“Gran Canaria és un equip que mou bé la pilota, que juga en conjunt. Perillosos en atac. Caldrà donar el millor de cada un de nosaltres i seguir la táctica marcada. Si ho fem i som positius tindrem opcions de triomf.”

Tornar a dalt