Primers amistosos confirmats per a la pretemporada del Barça de bàsquet

Els homes de Xavi Pascual, que començaran a treballar el 27 d’agost, disputaran el seu primer amistós el 6 de setembre Hi haurà una estada a Encamp i també un amistós al principat contra el MoraBanc Andorra

A poc a poc la pretemporada del Barça de bàsquet va prenent forma. I és que l’equip de Xavi Pascual, que tornarà a la feina el dijous 27 d’agost, ja sap quins seran els dos primers amistosos confirmats de la pretemporada. El primer serà a Sant Julià de Vilatorta contra el Joventut de Badalona. Serà el diumenge 6 de setembre a les 12.30 hores, i aquest matx es troba dins del marc del 31è Torneig BBVA Gran Premi Diputació de Barcelona.

El dia 7 de setembre el Barça Lassa marxarà cap a Encamp per realitzar la tradicional estada de pretemporada i seguir amb la preparació per al nou curs. El segon amistós es disputarà el dissabte 12 de setembre a les 21 hores allà mateix, a Andorra. Serà al Poliesportiu d’Andorra i contra l’equip local, el MoraBanc Andorra, en la que serà la primera edició del Trofeu MoraBanc, patrocinador principal de l’Andorra BC i 'partner' regional del FC Barcelona. Aquests dos partits no seran els únics amistosos que disputarà l’equip català, que en jugarà algun més amb dia, hora i rival per confirmar.

La Lliga Catalana

I és que el primer títol oficial de la temporada arribarà a finals del mes de setembre amb la disputa de la Lliga Catalana. El Barça Lassa se les haurà contra l’ICL Manresa en una de les dues semifinals el divendres 25 de setembre, i en cas de vèncer els de Pascual disputarien la final el dissabte 26. Aquesta competició tindrà lloc al Pavelló d’Esports de Granollers, que normalment acull els partits del Fraikin BM Granollers de la Lliga Asobal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut