Primera oportunitat per tancar la sèrie

Primera oportunitat per tancar la sèrie

El Barça Lassa afronta aquest dimecres el tercer assalt de l’eliminatòria amb la voluntat de sumar un triomf a Vitòria que li obri les portes de la final (21 hores, Teledeporte)

L’equip blaugrana és conscient del repte però està mentalitzat per fer tot el possible per superar-lo. Els de Xavi Pascual saben que es trobaran un Laboral Kutxa motivat i un Buesa Arena entregat al conjunt local. Aquest curs, tot i que els dos enfrontaments previs a Vitòria han estat molt igualats, la balança s’ha decantat en ambdós casos a favor dels vitorians, tant a la Lliga Endesa (87-79) com a l’Eurolliga (75-71). Aquest dimecres, el Barça Lassa vol trencar aquesta ratxa i sumar la tercera victòria en aquesta exigent eliminatòria de semifinals.

Els blaugranes arriben a la cita en un bon estat de forma. De moment, han encadenat quatre triomfs en el que portem de play-off i s’han mantingut sòlids tant a casa com a domicili. El Barça Lassa ha sabut contrarestar el potencial de jugadors com Bourousis, Adams, James o Bertans i s’ha adjudicat els dos primers assalts (84-57 i 73-68). No obstant, Perasovic ja ha apuntat que el seus homes no abaixaran els braços i que aquest dimecres volen recuperar la seva millor versió. Fins ara, Hanga ha estat el seu jugador més destacat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut