Pau Ribas i Stratos Perperoglou ja són als quarts de final de l’Eurobasket

Pau Ribas i Stratos Perperoglou ja són als quarts de final de l’Eurobasket

Les seleccions espanyola i grega s’han classificat aquest dissabte per a la següent ronda en derrotar Bèlgica i Polònia, respectivament, i es trobaran als quarts

Bona jornada a l’Eurobasket per als jugadors del Barça que han disputat aquest dissabte els vuitens de final. Pau Ribas, amb la selecció espanyola, i Stratos Perperoglou, amb Grècia, s’han classificat per als quarts de final després de les respectives victòries contra Polònia i Bèlgica. Ara, als quarts, les dues seleccions creuaran els seus camins amb la classificació per a les semifinals en joc.

Pau Ribas ha participat molt activament en la treballada victòria d’Espanya sobre Polònia. El nou fitxatge blaugrana ha jugat 30 minuts i ha col·laborat amb cinc punts, dos rebots i tres assistències. El combinat de Sergio Scariolo ha hagut de suar per accedir a quarts, sobretot en els tres primers quarts. El resultat al descans era ajustat (41-39), i en el tercer període Polònia s’ha arribat a avançar en algunes ocasions. En l’últim quart, però, Espanya, liderada per Pau Gasol, ha acabat imposant la seva qualitat per imposar-se finalment per 80-66.

Grècia, contundent

Per la seva banda, Stratos Perperoglou també s’ha classificat per als quarts de final amb la selecció de Grècia. El blaugrana, sense gaire protagonisme, ha aportat dos punts i un rebot en els cinc minuts que ha estat sobre la pista en la contundent victòria grega contra Bèlgica per 75-54. Els grecs han accedit sense gaire problemes als quarts de final de l’Eurobasket.

Aquest diumenge, a les 12 hores, Tomas Satoransky i Ante Tomic s’enfrontaran amb la República Txeca i Croàcia, a Lille (França), per una plaça als quarts de final. D’aquesta manera es completarà la presència blaugrana a la següent ronda de l’Eurobasket 2015.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut