Pascual destaca les qualitats d’un rival que exigirà “la millor versió” del Barça Lassa

Pascual destaca les qualitats d’un rival que exigirà “la millor versió” del Barça Lassa

La sèrie comença aquest divendres a les 21.00 hores al Palau Blaugrana

FC Barcelona Lassa i Laboral Kutxa s’enfronten a partir d’aquest divendres a les semifinals de la Lliga Endesa. Els bascos han guanyat tres dels quatre enfrontaments amb els barcelonistes, però a l’hora de la veritat aquestes referències serveixen de poc: “En aquesta eliminatòria en concret és difícil veure-hi un favorit clar. Tenim el factor pista a favor, però ells ja han demostrat que poden guanyar en qualsevol pista. Està al 50%.”

Pel que fa a l’aspecte físic dels seus homes, Xavi Pascual ha indicat que a priori “tothom estarà a punt per jugar”. “Tenim encara un entrenament més per endavant. Estaran tots disponibles, cada un amb les seves molèsties, però ara és el moment de la temporada en què tots intenten aguantar el dolor que puguin tenir i sortir a la pista per ajudar l’equip. En aquest sentit l’equip està molt predisposat a fer-ho”.

L’equip més físic de la competició

L’entrenador del Barça Lassa té clar que al davant tindran un equip en què si algun aspecte destaca per damunt dels altres és el seu físic: “Físicament són el millor equip de la competició. Són líders en rebots i líders en taps; per tant, això indica el seu potencial atlètic i físic. Tenen jugadors amb capacitat de salt i d’intimidació i, a més, ho fan bé. Tenen també molt de bàsquet en l’un contra un, fora de la tàctica. També estan ben entrenats. Tenen jugadors referents en moments de dificultat. Tenen tot el que han de tenir per poder guanyar i això els ha dut a la Final a Quatre i a punt de jugar la final”.

Tomic no pensa en el passat

Ante Tomic ha estat preguntat sobre els precedents d’aquesta temporada: “L’1-3 d’aquesta temporada no significa res. Jugant al Barça ets favorit gairebé sempre contra tots els rivals. Però no pots dir el mateix quan jugues en pistes com Vitòria o Madrid. Caldrà lluitar i patir per endur-nos la sèrie”.

El pivot croat també ha explicat com arriba el seu equip: “Arribem bé. Hem jugat prou bé als quarts i tenim el factor pista a favor. Esperem que això ens pugui donar una mica d’avantatge”.

Finalment, també ha parlat del seu duel amb Bourousis: “Hem jugat quatre cops aquest any i porta una temporada increïble. Ha millorat molt respecte d'anys anteriors i serà un duel dur, però serà un duel entre el Barça i el Baskonia, no entre Tomic i Bourousis”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut