Pascual avisa dels perills de l’equip revelació de la temporada

Pascual avisa dels perills de l’equip revelació de la temporada

La primera eliminatòria de quarts comença aquest dijous a les 21.00 hores al Palau i és al millor de tres partits

Xavi Pascual ha atès els mitjans de comunicació a la sala de premsa del Palau Blaugrana en la prèvia del primer partit del Play-off de quarts de final de la Lliga Endesa que els enfrontarà contra Montakit Fuenlabrada. Els madrilenys, equip revelació de la temporada a l’ACB, arriben al Palau sense pressió i això els fa ser molt perillosos: “Sabem que el Play-off a tres partits és sempre molt perillós en tots els sentits, la dificultat és màxima. Has d’estar molt atent, perquè qualsevol error et penalitza moltíssim.”

Fortalesa mental

“Aquest primer partit a casa ens exigirà fortalesa mental. Sabem que és un partit que el jugarem amb l’obligació de guanyar, com gairebé sempre, però amb una pressió afegida i, per tant, estic convençut que tindrem els nostres moments de dificultat, però tant de bo la gent ens pugui ajudar com ho ha fet tot l’any. Amb ells ens sentim molt més forts”, ha explicat el tècnic de Gavà, que ha volgut destacar el paper de l’afició blaugrana al llarg de la temporada i que ha incidit en el fet que tornaran a ser vitals en aquests Play-off al títol: “Si estem tots junts, equip i afició, podem fer uns bons Play-off.”

En aquest sentit, Pascual veu l’equip fort mentalment: “L’equip està creixent a nivell mental. Després de no aconseguir l’èxit o el triomf pròpiament, també creixes i cobres més experiència davant dels moments adversos i penso que l’equip, en aquest sentit, esta més preparat. L’equip té il·lusió i motivació màxima, però sabem que això és molt llarg. Som al play-off de quarts i només ens hem de centrar en el primer partit.”

Ribas, dubte

Xavi Pascual també ha explicat com arriba l’equip físicament. Pau Ribas és dubte: “Físicament l’equip arriba amb la baixa coneguda de Joey Dorsey, amb Shane Lawal, que no estarà al cent per cent, però que tractarà d’ajudar-nos i amb el dubte de Pau Ribas, que està en el tram final de la seva recuperació, però esperem que en un futur ens pugui ajudar.”

El guardó de millor entrenador

L’entrenador del FC Barcelona Lassa també ha explicat com se sent després d’haver rebut aquest dilluns el reconeixement, per part de l’Associació d’Entrenador Espanyols de Bàsquet, de ser distingit com el millor entrenador de la fase regular de la Lliga Endesa: “Ens omple de gratitud, no pel reconeixement personal, sinó pel col·lectiu, ja que ser el millor entrenador de la fase regular significa que durant aquests mesos el teu equip ha estat el més sòlid, més regular i amb millors guarismes. Per tant, felicitar l’equip sobretot i l’staff, evidentment, perquè és un reconeixement col·lectiu a la feina feta al llarg de tots aquests mesos de competició.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut