Partit dels grans abans de Nadal

Partit dels grans abans de Nadal

El Barça Lassa rep aquest dimecres la vista del Dominion Bilbao Basket, un dels rivals més incòmodes de la Lliga Endesa (20.45 hores, Teledeporte)

Tot i que els precedents siguin favorables al conjunt blaugrana (22-8), el duel d’aquest dimecres al Palau Blaugrana és de màxima exigència. Els de Xavi Pascual volen encadenar la cinquena victòria consecutiva a la Lliga Endesa i mantenir-se a l’estela del València Basket. Per fer-ho, hauran de superar un Dominion Bilbao Basket que lluita per entrar a la Copa del Rei i que compta amb jugadors del nivell de Mumbrú, d’Hervelle, de Begic, de López, de Hannah o de Bertans, tots ells amb molts punts a les mans.

Hi haurà duels interessants en totes les posicions, des de la de base fins a la de pivot pur. El Barça Lassa vol seguir invicte al Palau i és conscient de la importància d’aquest duel. La igualtat ha estat la tònica dominant dels últims enfrontaments entre ambdós equips i tot fa preveure que serà un partit molt atractiu per als aficionats. Aquest dimecres, a les 20.45 hores, partit d’altura al Palau.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut