Oleson i Ribas, dos exBaskonia amb ganes de “gran partit”

Oleson i Ribas, dos exBaskonia amb ganes de “gran partit”

Dos dels tres exBaskonia que té el Barça Lassa parlen del matx al Buesa Arena

Tots dos són, juntament amb Carlos Arroyo, els exjugadors del Baskonia que formen part de l’actual plantilla del FC Barcelona Lassa. En el cas de Ribas i Arroyo, però, ja fa unes temporades que van deixar de jugar-hi. Arroyo només va disputar quatre partits la temporada 2001/02, mentre que Ribas i Oleson en van jugar uns quants més (120 i 130 partits).

Vitòria, primer destí de Ribas

Vitòria va ser el primer destí de Pau Ribas quan va deixar Badalona. L’ara escorta del Barça Lassa parla força bé d’un dels seus exequips. Apunta que és un dels partits més atractius que es poden veure ara mateix en el concert del bàsquet europeu: “Han començat molt forts a l’Eurolliga i a la Lliga Endesa. Serà un partit complicat, i més per jugar allà. Som dos equips intensos als quals ens agrada jugar ràpid. Pot ser un partit bonic.”

El ‘8’ del FC Barcelona Lassa ens dóna quatre pinzellades de com és el nou Baskonia del seu extècnic a València, Velimir Perasovic: “Són un equip molt agressiu. Han canviat una mica respecte a les darreres temporades, ja que els bases tenen molta anotació i el que dirigeix una mica el joc de l’equip és Bourousis des del joc de pivot. Tenen un equip amb moltes ganes, potser amb menys bagatge a Eurolliga, però no els estan anant gens malament les coses.”

Oleson, un pèl sorprès

Per la seva banda, el jugador d’Alaska guarda bons records de la seva etapa baskonista, però explica que no esperava que estiguessin tan bé en aquest inici de temporada: “Estic una mica sorprès amb el rendiment del Baskonia. No gaire gent esperava que ho estiguessin fent tan bé a aquestes alçades de la temporada. Estan jugant realment bé. Els bases controlen molt el joc de l’equip i assumeixen molts punts i Bourousis està en un gran moment. Veurem si torna Shenguelia.”

Oleson considera que el Barça Lassa no pot relaxar-se, malgrat la bona línia de resultats que porta actualment: “No ens podem relaxar. Estem bé, sí, però la temporada és molt llarga i hem de tractar d’allargar això tant com puguem perquè ja sabem que al llarg de les temporades hi ha pujades i baixades. Per això hem de mirar de mantenir aquest bon moment i seguir fent-ho bé.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut