Objectiu: tornar a fer-se forts al Palau Blaugrana

Objectiu: tornar a fer-se forts al Palau Blaugrana

Els lituans ja van guanyar a la pista barcelonista a la primera volta

El FC Barcelona Lassa arriba a la setena jornada del TOP 16 amb l’únic objectiu de superar un Zalgiris que ja va ser capaç de guanyar al Palau a la primera fase de l’Eurolliga. Els blaugranes no obliden aquella derrota i estan sobre avís. I és que a la màxima competició continental ningú regala res, i menys al grup on està enquadrat el conjunt de Xavi Pascual.

Força coses han canviat en aquest Zalgiris. Per començar, l’entrenador que va guanyar al Palau ja no hi és. El seu lloc l’ocupa el que era el seu segon, un vell conegut de l’afició barcelonista, Sarunas Jasikevicius, que de moment porta un balanç a Europa d’un triomf (vs. Olympiacos) i tres derrotes. El seu equip és cuer del grup amb 1-5.

A més, el conjunt lituà ha patit algun canvi a la plantilla, com la baixa d’un dels seus jugadors més coneguts i anotadors, Mantas Kalnietis, que ha passat a jugar a les files de l’Olimpia de Milà.

Arroyo i Abrines, amb l’equip

Xavi Pascual podrà comptar, si ho considera oportú, amb la participació de Carlos Arroyo i Alex Abrines. Tots dos ja s'entrenen amb el grup, malgrat que el primer, després de més d'un mes allunyat de les pistes per una lesió al soli, encara té una lògica manca de ritme de competició. En qualsevol cas, són bones notícies per al tècnic blaugrana, que recupera dos jugadors importants de cara al futur immediat de l’equip.

Pel que fa a l’actualitat esportiva de l’equip, els barcelonistes arriben amb la necessitat de guanyar i reenganxar-se en la lluita per estar finalment entre els quatre primers. Ara mateix tenen un balanç de 2-4, però l’objectiu, després de jugar nombrosos partits lluny del Palau, no és altre que fer-se forts de nou al pavelló barcelonista.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut