fcb.portal.reset.password

Juan Carlos Navarro i Felipe Reyes fan broma durant l'acte / ACB

La temporada 2015/16 de bàsquet està a punt de començar i el tret de sortida s’ha donat dimarts a les 12.00 hores amb la presentació de la Lliga Endesa. A aquest acte han acudit en representació blaugrana el capità Juan Carlos Navarro, l’entrenador Xavi Pascual i el secretari tècnic Joan Creus

Tant l’entrenador com el jugador han participat activament en la presentació amb dues taules rodones amb altres jugadors i entrenadors de la Lliga. Justament els rivals que han compartit la xerrada han reconegut la qualitat del Barça, que juntament amb el Madrid “formen part d’una altra Lliga”.

Navarro ha aprofitat el moment per destacar la millora de nivell de la Lliga: “Físicament va millorant, igual que en termes de scouting, ja que cada cop ve gent de fora amb més qualitat”. També ha destacat que “cap partit és fàcil, si et descuides qualsevol equip et pot guanyar”.

Xavi Pascual creu que el més destacable d’aquesta temporada és la competitivitat, que comparteix amb el capità: “Qualsevol rival pot guanyar-te i això fa que cada dia tinguis una motivació extra”. Durant la xerrada ha sorgit com a tema quin és el moment més complicat d’una temporada i Pascual ha admès que “en un club gran el més difícil és la setmana després d’una derrota, ja que intentes evitar-ne una segona que esdevingui en una crisi”.

Menció especial per la Supercopa

En la presentació també s’ha destacat el paper del Barça Lassa a la Supercopa Endesa. Sobre aquesta victòria Pascual ha reconegut que s’assaboreix més guanyar una competició després d’un any en blanc. Els dirigents de l’ACB han utilitzat el bon nivell de la Supercopa com a pretext del que s’espera aquesta temporada.

Tornar a dalt