fcb.portal.reset.password

Navarro ha valorat l'inici de pretemporada des d'Encamp / GERMÁN PARGA - FCB

El capità del FC Barcelona Lassa de bàsquet, Juan Carlos Navarro, i el tècnic Xavi Pascual han assistit aquest dijous a la roda de premsa de presentació de l'estada a Encamp juntament amb Jordi Mas, cònsol major d'aquesta parròquia andorrana. Navarro ha assegurat: "Estem encantats, ja portem set anys i ens hi sentim molt còmodes. Esperem que ens ajudi per la propera temporada que serà molt dura”.

El capità, que està en plena recuperació dels seus problemes de fàscia plantar del peu dret i de tendinopatia aquil·liana del peu esquerre, s’ha mostrat satisfet de les primeres setmanes de treball: “Les primeres setmanes són dures perquè tenen molta càrrega de treball però s’han de passar perquè són molt importants de cara al futur. Jo estic en una situació diferent, a part de l’equip”, ha aclarit.

Navarro no ha amagat que l’equip té més pressió de cara a la propera temporada: “Si no guanyes has de treballar molt més, aquesta temporada intentarem guanyar alguna cosa sigui com sigui, l’any passat no va poder ser”, ha explicat. A més, ha valorat positivament l’actitud dels nous jugadors: “Els nous els he vist amb moltes ganes, vénen amb molta humilitat tot i que portem poc temps. Saben on vénen, saben que és un grup guanyador i treballen com els que porten aquí molt de temps”, ha conclòs.

“Cada dia estem millor”

Per la seva banda, Xavi Pascual s’ha mostrat molt satisfet amb la feina feta a Encamp: “Cada dia estem millor a nivell individual i col·lectiu, hem de donar un pas més a cada partit, ens falten molts jugadors a les posicions exteriors i ara el més important no és guanyar o perdre, sinó millorar”, ha declarat.

De cara a la propera temporada, Pascual ha insistit que espera fer un equip competitiu el més aviat possible: “No crec que estigui en condicions de demanar res a ningú, però el meu esforç serà el màxim per fer que la plantilla sigui ja competitiva per a la Supercopa”, ha finalitzat.


FCB Lassa (Basket) Navarro: "Aquesta temporada... by fcbarcelona
Tornar a dalt