Moussa Diagne: “A casa volem guanyar sí o sí”

Moussa Diagne: “A casa volem guanyar sí o sí”

Els joves Diagne i Vezenkov expressen la voluntat de l’equip de sumar un nou triomf al Palau després de la derrota de diumenge passat a Vitòria

Tot i que el balanç sigui de sis victòries i només una derrota a la Lliga Endesa i de sis victòries i només una derrota a l’Eurolliga, els jugadors del Barça Lassa tenen ganes de sumar un nou triomf al Palau davant un Montakit Fuenlabrada que ha començat bé la temporada. Moussa Diagne, exjugador del Fuenlabrada, i Aleksandar Vezenkov han expressat aquest dissabte la voluntat de l’equip. Així ho veuen els dos joves jugadors:

Diagne

“El Fuenlabrada està jugant bé aquesta temporada, guanyant els partits que ha de guanyar. Nosaltres també estem en una bona dinàmica i hem de seguir igual”.

“El Barça sempre ha de guanyar tots els partits. A la Lliga Endesa venim de perdre contra el Laboral Kutxa, i a casa hem de guanyar sí o sí”.

“Tinc una bona relació amb els meus excompanys. Ells em diuen que vindran aquí a donar-ho tot i a intentar guanyar”.

Vezenkov

“Vam jugar contra ells a la pretemporada. Han fet alguns canvis a l’equip però continuen sent un bon equip. Després de la derrota a Vitòria aquest partit és molt important per a nosaltres”.

“Hem de treballar dur i donar el 100% de cadascun nosaltres. Lawal i Navarro s’han perdut els últims partits però esperem que tornin aviat”.

“Juguem a casa i tindrem el suport dels nostres aficionats. Hem de dur a terme el nostre guió de partit”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut