L’Olympiacos de Spanoulis i Papanikolaou visita el Palau

L’Olympiacos de Spanoulis i Papanikolaou visita el Palau

Catalans i grecs estan empatats a triomfs a la cinquena plaça del grup F del TOP16

Partit important de cara al futur de l’equip en aquest TOP16. El FC Barcelona Lassa rep l’Olympiacos grec aquest divendres al Palau Blaugrana (20.45 hores / Esport3 / Canal Plus Deportes / @EuroleagueTV) amb l’únic objectiu de guanyar.

Els dos equips estan empatats amb un balanç de 3-4. El triomf faria escalar alguna posició per seguir treballant per la classificació per als quarts de final.

Recordem que a la primera volta del TOP16 els blaugranes van caure al Pireu per 74 a 62.  

Com arriba el FC Barcelona

L’equip arriba tocat després de l’eliminació de la Copa del Rei, però la setmana ha estat profitosa per la reflexió i per preparar el matx contra el conjunt grec. La incorporació de Joey Dorsey en substitució del lesionat Lawal és una de les principals novetats. El corpulent pivot nord-americà torna a la que va ser casa seva fa dues temporades i a l’equip amb el qual es va proclamar campió de la Lliga Endesa 2013/14.

La baixa que sí que patirà el Barça Lassa és la de l’aler mallorquí Àlex Abrines, que aquest dijous a la tarda va ser intervingut d’urgència d’una apendicitis. La seva evolució en marcarà la disponibilitat de cara als propers compromisos de l’equip. En qualsevol cas, es perd segur el partit de divendres i el de diumenge a la pista del CAI Saragossa. La resta, els 13 jugadors disponibles, estan en perfectes condicions per afrontar un matx important.

El rival

El rival és un dels equips més competitius del Vell Continent. Malgrat que no fessin una bona primera fase, malgrat que no estan sent gaire regulars al TOP16, els grecs sempre hi són. Això els fa perillosos i tot un repte per al Barça Lassa.

El conjunt del Pireu, a més, presenta novetats importants en aquesta segona volta del TOP16, ja que ha incorporat dos jugadors a la seva plantilla: un vell conegut de l’afició barcelonista, Kostas Papanikolaou, que arriba al Pireu després d’una mala experiència a l’NBA de temporada i mitja pràcticament en blanc, i l’aler nord-americà Hakim Warrick, procedent del Melbourne United, de la lliga australiana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut