Les entrades per a la Supercopa Endesa 2015, a la venda

La segona competició oficial de la temporada per al Barça de bàsquet es disputarà el cap de setmana del 2 i el 3 d’octubre a Màlaga El Reial Madrid, l’Herbalife Gran Canària i l’Unicaja, els participants a més de l’equip de Xavi Pascual

Els aficionats del FC Barcelona Lassa que vulguin assistir a la Supercopa Endesa ja poden comprar les seves entrades. En aquest lloc web oficial es poden adquirir els tiquets per poder assistir a la segona competició oficial de la temporada per al Barça de bàsquet després de la Lliga Catalana, que es disputarà el 25 i el 26 de setembre a Granollers. Aquesta Supercopa Endesa es jugarà al Martín Carpena de Màlaga el cap de setmana següent, el del 2 i el 3 d’octubre.

El Barça, el rei de Supercopes

I és que el club blaugrana al llarg de la seva història ha aconseguit aquest trofeu de principi de temporada un total de cinc vegades. El 1988, el 2004, el 2009, el 2010 i el 2011, i aquest 2015 intentarà aconseguir de nou un títol que se li ha resistit les últimes temporades. Els rivals que tindrà al davant seran l’Unicaja de Màlaga de Joan Plaza, el Reial Madrid de Pablo Laso i l’Herbalife Gran Canària d’Aíto García Reneses.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut