Laboral Kutxa – Barça Lassa: Xoc de trens al Buesa Arena de Vitòria

Laboral Kutxa – Barça Lassa: Xoc de trens al Buesa Arena de Vitòria

Dos dels equips més en forma d’Europa s’enfronten aquest diumenge a Vitòria en el duel més destacat de la setena jornada de la Lliga Endesa (18 h, Teledeporte)

Partit dels grans el d’aquest diumenge al Fernando Buesa Arena. El Barça Lassa, líder invicte de la Lliga Endesa, visita la pista del Laboral Kutxa Baskonia, quart classificat, amb només una derrota en les sis primeres jornades de la competició. “Són l’equip a batre”, destaca Perasovic, l’entrenador dels vitorians. “Possiblement és un duel entre dos dels sis millors equips d’Europa en aquest moment. A casa seva són molt forts”, comenta Pascual, el tècnic blaugrana.

El matx també permetrà gaudir d’un interessant cara a cara entre Ante Tomic i Ioannis Bourousis, els dos jugadors més valorats de la Lliga. Sense oblidar, és clar, els duels entre els bases i els alers d’ambdós equips. Oleson, Ribas i Arroyo tornaran a trepitjar una pista que coneixen bé i Navarro pot tornar a ser un dels noms propis de la jornada, ja que està a una assistència d’arribar a les 1.500 a l’ACB (marca històrica) i a un partit d’empatar amb Orenga com el vuitè jugador amb més partits disputats.

Màxima igualtat

El Laboral Kutxa sempre posa les coses molt difícils, i així queda palès als precedents. Els vitorians han guanyat en 26 ocasions i el Barça Lassa, en 31. A més, el balanç dels deu últims enfrontaments entre els dos equips és de cinc victòries per a cada conjunt. Aquest diumenge, al Buesa Arena, un nou assalt (18 h, Teledeporte).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut