La primera posició de la fase de regular, a les seves mans

La primera posició de la fase de regular, a les seves mans

Al Barça Lassa li falten tres jornades per confirmar la primera plaça de la fase regular Dos partits contra els conjunts canaris i un a Madrid, davant l’Estudiantes, marcaran el camí dels barcelonistes

El FC Barcelona Lassa segueix depenent de si mateix per acabar primer la fase regular de la Lliga Endesa i aconseguir així l’avantatge de pista als play-offs al títol. Els de Xavi Pascual, malgrat la derrota a la complicada pista del València Basket, segueixen tenint un coixí d’una victòria respecte al conjunt taronja i el Reial Madrid, que ocupen la segona i tercera plaça, amb idèntic balanç de triomfs i derrotes (26-5).

L’Herbalife, l’Estudiantes i l’Iberostar

El calendari del Barça Lassa, malgrat tenir dos partits al Palau, no és senzill, ja que s’enfronta davant de tres equips amb necessitats ben diverses en aquestes darreres jornades del campionat.

Per començar, dimecres, en jornada entre setmana, rep l’Herbalife Gran Canària, el conjunt que entrena Aíto García Reneses i en què juguen els exblaugranes Xavi Rabaseda i Oriol Paulí. És el primer dels enfrontaments i és el que té menys en joc per part del rival, ja que ocupa una còmoda cinquena plaça, a dues victòries del Laboral Kutxa, que és quart, i amb marge de sobre respecte al sisè, que és l’Unicaja amb 17-14.

El cap de setmana la sortida ja és més complicada. Malgrat l’aparent diferència entre el FC Barcelona Lassa i el Movistar Estudiantes, que lluita per salvar la categoria (8-23), el Palacio de Deportes de la Comunidad de Madrid podria ser una autèntica olla a pressió, i més si els jugadors que entrena Sergio Valdeolmillos superen aquest dimarts l’UCAM Múrcia, un conjunt que ara mateix és equip de play-off i que també s’hi juga molt.

Finalment, el diumenge 22 de maig, amb una setmana sencera per preparar el matx, el Palau s’acomiadarà de la fase regular de la Lliga Endesa amb un enfrontament contra l’Iberostar Tenerife de Txus Vidorreta. Els canaris són actualment el 10è classificat, però només estan a una victòria de l’UCAM Múrcia, que és vuitè i que, per tant, té dret a play-off. Si els de Tenerife superen aquest dimecres un altre dels equips implicats en la lluita pel descens, el Rio Natura Monbus Obradoiro, arribarien al pavelló barcelonista encara amb opcions de ser entre els vuit millors.    

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut