La gran setmana de Justin Doellman

La gran setmana de Justin Doellman

El pivot nord-americà ha estat el jugador més destacat dels dos darrers enfrontaments dels del Barça Lassa: es va convertir en l’heroi contra el CSKA a l’Eurolliga i va fer 21 punts contra el Joventut a la jornada 23 de l’ACB

Si hi ha un jugador del FC Barcelona Lassa de bàsquet que es troba en un moment dolç, aquest és Justin Doellman. El pivot de Cincinnati (Ohio, Estats Units) està sent el jugador més determinant dels de Xavi Pascual i, aquesta setmana, ha liderat l’equip en dues victòries clau. La primera, contra el líder del grup F de l’Eurolliga, el CSKA de Moscou (100-98), en un final agònic, que permet als blaugranes mantenir la quarta posició. La segona, en el derbi català contra el Joventut de Badalona (59-85), en la jornada 23 de l’ACB.

Heroi en una pròrroga d’infart

El nord-americà es va tornar a disfressar de Capità Amèrica per ser l’heroi blaugrana en la jornada europea. En el moment just, a quatre segons del final de la pròrroga, per fer embogir el Palau. Perquè els de Pascual perdien en els darrers instants del temps extra, però, quan ningú esperava la remuntada, cinc punts en els últims quatre segons del pivot van donar el triomf als locals. Primer, amb un triple, després, amb una recuperació ràpida i una cistella de dos. Doellman va jugar 32 minuts i 38 segons, en què va caçar 10 rebots, va recuperar 4 pilotes i va fer 12 punts, 17 de valoració.

Màxim anotador en el derbi català

Després d’aquesta exhibició, Doellman va continuar sent el líder del Barça. Amb 21 punts i 23 de valoració contra la Penya, a l’Olímpic de Badalona, l’americà va ser el màxim anotador i ‘MVP’ del partit. Els de Pascual, després de 23 jornades, segueixen líders de l’ACB, amb 21 triomfs i només dues derrotes i empatats contra el València.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut