Herbalife Gran Canària - FC Barcelona Lassa: El primer tot o res

Herbalife Gran Canària - FC Barcelona Lassa: El primer tot o res

Els de Pascual comencen aquest divendres a les 19.00 hores el camí per aconseguir la sisena Supercopa Endesa

El FC Barcelona Lassa aixeca el teló de la Supercopa Endesa a les 19.00 hores (Teledeporte) davant un conjunt sempre perillós, l'Herbalife Gran Canària que entrena l'extècnic blaugrana Aíto García Reneses.

Els blaugranes, que fa una setmana que treballen tots plegats, arriben al primer partit d'aquesta Supercopa Endesa després de superar el Morabanc Andorra en la final de la Lliga Catalana de bàsquet (65-68).

Xavi Pascual no podrà comptar amb un dels nouvinguts, Samardo Samuels, que segueix amb el procés de recuperació de la seva lesió a la mà dreta, mentre que Juan Carlos Navarro, cada cop millor, està entre els tretze  jugadors disponibles per a l’estrena oficial de la primera competició ACB.

El Barça Lassa aspira a guanyar un primer partit que es preveu complicat i tractar d’arribar a la seva 20a final d’una competició ACB de manera consecutiva. Els blaugranes, a més, també aspiren a sumar la seva sisena Supercopa ACB. Abans, però, caldrà superar un ós com serà el Gran Canària, un conjunt amb molt a guanyar i poc a perdre.

El rival

Els canaris sempre han estat un rival tradicionalment complicat per als catalans. Amb Aíto García Reneses a la banqueta, que ja compleix la seva segona temporada a l’illa, aspiren a seguir creixent i practicant un bàsquet atractiu.

Amb un més que notable joc de perímetre, amb jugadors com Rabaseda, Pangos, Salin, Kuric, Aguilar o Oliver, una de les claus serà que aquests jugadors no entrin en ratxa, ja que això els fa ser imprevisibles. En el joc interior, també tenen força cares noves, ja que han cobert la sensible baixa del gegant Walter Tavares per un altre home gran, el lituà Galdikas (2,17) i la recuperació d’una icona del bàsquet a l’illa de Gran Canària, el senegalès Sitapha Savané.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut