Ludde Hakanson, al millor cinc jove de la Lliga Endesa 2015/16

Ludde Hakanson, al millor cinc jove de la Lliga Endesa 2015/16

El base suec cedit pel Barça Lassa al Baloncesto Sevilla comparteix cinc amb Doncic, Yusta, Juancho Hernangómez i Willy Hernangómez

Si fa tot just 12 dies Àlex Abrines va ser escollit el Millor Jugador Jove de l’Eurolliga 2015/16, aquest dimarts ha estat un altre jove jugador blaugrana qui ha estat escollit en el millor cinc jove de la Lliga Endesa 2015/16. Ludde Hakanson, de 20 anys, forma part d’un cinc completat per Luka Doncic, Santiago Yusta, Juancho Hernangómez (el Millor Jugador Jove de la Lliga) i Willy Hernangómez.

El base suec cedit pel Barça Lassa al Baloncesto Sevilla acredita una mitjana de 10 punts, 3,2 assistències, 2,4 rebots i 1,3 recuperacions per partit. Hakanson va començar aquesta temporada a Riga, però des de la seva arribada a Sevilla (al gener d’aquest 2016) s’ha convertit en una de les grans revelacions de la Lliga Endesa. “Em sento orgullós que els entrenadors i els jugadors de la Lliga Endesa pensin això de mi”, ha assegurat Hakanson després de saber que ha estat el més votat per tècnics i jugadors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut