Ganes de revenja

Ganes de revenja

El campió turc és l’únic equip que ha guanyat els de Pascual en el que portem de temporada

El FC Barcelona Lassa juga aquest vespre (21.00 hores / Esport3 / Canal Plus Deportes) la sisena jornada de la primera fase de l’Eurolliga davant el campió turc, el Pinar Karsiyaka. Es dóna la curiosa circumstancia que els turcs són, a data d’avui, l’únic equip que han guanyat els blaugrana en el que portem de temporada.

Pascual, el tècnic blaugrana, té molt clar que els turcs son un equip “molt físic” i que no serà un partit fàcil. Els blaugrana es van estrenar a la pista turca amb derrota. Un partit que no va ser bo, però que va servir per aprendre dels errors i a fe que l’equip ho ha fet.

Els blaugrana compten amb tots els jugadors disponibles, inclosos Stratos Perperoglou i Shane Lawal, que al darrer partit de Lliga Endesa contra el Rio Natura Monbús van descansar per molèsties. El primer, per un cop al quàdriceps dret i el segon, per una sinovitis al genoll.

Navarro, protagonista a la prèvia

Juan Carlos Navarro serà el protagonista dels minuts previs al partit. El capità blaugrana va jugar davant Obradoiro el seu partit 1.000 oficial amb la samarreta del Barça i el Club li farà un merescut reconeixement en els minuts previs a l’inici del matx contra el Pinar Karsiyaka. Navarro, col·leccionista de rècords, és el jugador del tot el Club que més partits ha jugat amb la samarreta del FC Barcelona.

El rival

El conjunt turc, malgrat començar molt bé l’Eurolliga donant la sorpresa guanyant el Barça Lassa (71-62), té un balanç negatiu de 2-3. Ha guanyat a Barça i Zielona Gora a casa seva i ha perdut per sorpresa amb Zalgiris a casa (66-68), a la pista de Panathinaikòs (85-73) i a la pista del Lokomotiv Kuban (72-53).

En el conjunt turc hi destaca l’exBaskonia Colton Iverson. El pivot nord-americà ja va fer força mal als pivots blaugrana al partit d’inici de la competició. També hi destaquen dos nord-americans més amb el mateix cognom, Carter i el colombià, amb passat ACB, Juan Palacios.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut