FC Barcelona Lassa – Stelmet Zielona Gora: l’Eurolliga arriba al Palau

FC Barcelona Lassa – Stelmet Zielona Gora: l’Eurolliga arriba al Palau

Els blaugranes s’estrenen a Europa davant del seu públic, amb els dubtes fins a última hora de Justin Doellman i Shane Lawal

El FC Barcelona Lassa debuta aquesta nit (21.00 hores / Esport3 i Canal + Deportes) al Palau Blaugrana en l’Eurolliga davant l’Stelmet Zielona Gora, el campió polonès de Lliga i Copa de la temporada 2014/15.

Els blaugranes arriben al partit amb ganes de refer-se de la primera derrota en el debut a Turquia (71-62), però amb la convicció que poden seguir en la línia mostrada en el següent partit jugat davant el Baloncesto Sevilla, al qual van guanyar d’una manera clara diumenge passat (58-97).

Un rival amb poca història a Europa

És tot just la segona temporada de l’Stetmet Zielona Gora a l’Eurolliga, malgrat que al seu país són un conjunt dominador que ve de guanyar la Lliga i la Copa. Aquest equip, però, té 70 anys d’història, i aspira aquesta temporada a fer un paper digne a la fase regular de la màxima competició continental.

No té gaires noms, però el seu tècnic, l’eslovè Saso Filipovski, ha aconseguit que juguin com un equip. Ja van debutar la setmana anterior amb una derrota per poc marge de punts davant el Zalgiris Kaunas (62-66). Els jugadors més destacats del conjunt polonès són l’aler Ponitka i el pivot romanès Moldoveanu.

El Barça, pendent de Doellman i Lawal

Tal com va explicar Xavi Pascual a la prèvia d’aquest dijous al Palau Blaugrana, el Barça Lassa està “obligat a guanyar després de la derrota a la primera jornada”. A més, el tècnic va destacar la importància de jugar al Palau novament.

El tècnic blaugrana ja va explicar també que fins a darrera hora no es decidirà la participació dels dos jugadors tocats: Justin Doellman i Shane Lawal. Recordem que ambdós van patir molèsties al genoll en el primer enfrontament d’Eurolliga de l’equip a Turquia i que van ser baixa per al matx que es va jugar a Sevilla, corresponent a la segona jornada de la Lliga Endesa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut