FC Barcelona Lassa - ICL Manresa: La Lliga Catalana, el primer test important

FC Barcelona Lassa - ICL Manresa: La Lliga Catalana, el primer test important

Per al duel de semifinals, Xavi Pascual compta amb les baixes de Samardo Samuels i Juan Carlos Navarro

Aquest divendres s’estrena a Granollers una nova edició de la Lliga Catalana de bàsquet, la XXXVI de la història del bàsquet català. Una cita molt atractiva per poder veure en acció els tres equips catalans de la Lliga Endesa més el Morabanc Andorra, equip que també hi participa.

El FC Barcelona Lassa arriba a la capital del Vallès Oriental amb les baixes conegudes de Juan Carlos Navarro i de Samardo Samuels. La resta de jugadors, si no hi ha cap contratemps de darrera hora, estan a disposició del tècnic Xavi Pascual per si aquest creu oportú donar-los entrada en qualsevol moment del matx.

Possibles debuts de Ribas i Perperoglou

Serà un bon moment per veure en acció dues de les set cares noves del Barça Lassa per a la temporada 2015/16. Parlem de Pau Ribas i d’Stratos Perperoglou. Tots dos tot just acaben d’arribar de l’Eurobasket. Mentre el primer arriba amb la confiança pels núvols després d’haver fet l’or, el segon ve també amb moltes ganes de ser un jugador important en els esquemes de Pascual després d’un torneig amb la seva selecció discret.

El rival

El rival de la segona semifinal de la Lliga Catalana serà l’ICL Manresa. El conjunt del Bages ha vist com el tècnic que va aconseguir la salvació en el darrer moment, Pedro Martínez, ha fitxat pel València Basket. En el seu lloc hi serà Ibon Navarro, extècnic de Baskonia, que arriba amb moltes ganes de seguir fent-se un nom a la Lliga Endesa.

El Manresa, a més, també ha patit nombrosos canvis a la seva plantilla respecte la temporada passada, ja que homes importants com Roger Grimau ja han penjat la samarreta. També ha deixat el club manresà Marc Garcia, que no va entrar molt en els plans de Pedro Martínez i que aquesta temporada torna a la disciplina del Barça Lassa B per jugar a LEB Or. Per al partit d’aquest divendres a les 20.30 hores (Esport3), l’equip manresà només tindrà la baixa del dominicà Juan García.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut