Tots els blaugranes estaran als vuitens de final de l'Eurobasket2015

Tots els blaugranes estaran als vuitens de final de l'Eurobasket2015

Pau Ribas, Ante Tomic, Tomas Satoransky i Stratos Perperoglou, amb Espanya, Croàcia, República Txeca i Grècia, respectivament, s'han classificat

La selecció espanyola ha aconseguit la classificació per als vuitens de final de l’Eurobasket i, de passada, seguir aspirant a ser als Jocs de Río 2016, després de superar Alemanya per 76-77, en un partit vibrant que no s’ha decidit fins al final. El combinat de Sergio Scariolo necessitava vèncer per no dependre d’altres resultats i no ha fallat, i d’aquesta manera tancarà la fase de grups com a segon o tercer classificat, en funció del que faci Turquia contra Islàndia (21h).

El blaugrana Pau Ribas, que ha tornat a ser un dels homes importants de la victòria d’Espanya, ha sortit d’inici i ha acabat el partit amb 8 punts, 3 rebots i 2 assistències en els 30 minuts que ha estat en pista. La selecció espanyola ha dominat els tres primers quarts, arribant a guanyar de 13, però la reacció alemanya en el darrer període ha provocat que el partit s’acabés decidint als tirs lliures. Schröder, que ha acabat amb 26 punts, 6 rebots i 7 assistències, ha encistellat 7 dels 8 tirs lliures que ha tirat. El darrer, el decisiu, no ha entrat.

Derrota intranscendent de la Croàcia de Tomic

El blaugrana Ante Tomic ha sortit d’inici en la derrota contundent de Croàcia contra Geòrgia (58-71). Una derrota intranscendent pel que fa la classificació per als vuitens de final de l’Eurobastket 2015, ja que la selecció balcànica ja tenia el bitllet a la butxaca abans de saltar a la pista.

Satoranski i Perperoglou també hi seran

En l'última jornada de la primera fase del campionat europeu, els altres dos jugadors del Barça Lassa també s'han classificat amb les seves seleccions per als vuitens de final: Tomas Satoransky, amb la República Txeca, i Stratos Perperoglou, amb Grècia. Els txecs han caigut en l'última jornada en un partit molt igualat contra Lituània (81-85), i s'han classificat com a tercers del grup D. Un partit tan igualat que s'ha hagut de decidir a la pròrroga. El blaugrana ha dirigit la seva selecció però no ha pogut evitar la derrota tot i l'exhibició d'assistència. Com a titular, Satoransky ha anotat 11 punts, ha capturat nou rebots i ha repartit fins a 15 assistències.

Per la seva banda, Perperoglou i la seva Grècia han completat el ple de victòries després de superar Holanda per 68-65 en l'últim partit del grup C. En aquesta última victòria, el blaugrana ha col·laborat amb cinc punts en els 14 minuts que ha estat sobre el parquet.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut