Els horaris dels quarts de final de l'Eurolliga contra el Lokomotiv, confirmats

Els horaris dels quarts de final de l'Eurolliga contra el Lokomotiv, confirmats

L’eliminatòria començarà el dimecres 13 i el divendres 15, tots dos partits a les 19 hores, a Krasnodar Els partits a Barcelona seran el dimarts 19 i el dijous 21, mentre que un hipotètic cinquè partit seria el 26 d’abril a Rússia

El Barça Lassa ja coneix els horaris dels partits dels quarts de final de l’Eurolliga. L’equip de Xavi Pascual, que tindrà el factor pista en contra, sap que dimecres, dia 13, començarà a lluitar per poder arribar a la Final Four de la competició. Els dos primers partits es disputaran a la localitat russa de Krasnodar –dimecres 13 i divendres 15 d’abril–, i tots dos seran a les set de la tarda hora catalana (19 h). Els partits s'oferiran en directe per Esport3 i Movistar.

Dimarts 19 i dijous 21 d’abril, a Barcelona

Els partits al Palau Blaugrana, que poden decidir la sèrie, es jugaran el dimarts 19 i el dijous 21 a les 20.45 hores. Aquest quart partit, però, es disputarà en cas de ser necessari, igual que un hipotètic cinquè partit que decidís l’eliminatòria, que es jugaria a Krasnodar el dimarts 26 també a les 19 hores de Barcelona.

Les entrades per al tercer, a partir de dilluns 11

Tots aquells aficionats, socis o públic en general, que vulguin assistir al FC Barcelona Lassa – Lokomotiv Kuban Krasnodar han de saber que les entrades disponibles es posaran a la venda el dilluns 11 pels canals de venda habituals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut