El primer repte d’una setmana apassionant

El primer repte d’una setmana apassionant

El Barça Lassa rep aquest diumenge el Reial Madrid amb la voluntat de consolidar la primera posició de la classificació (12.30 hores, La1)

El Palau Blaugrana acollirà aquest diumenge el quart Clàssic de la temporada. Fins ara, el balanç ha estat clarament favorable al conjunt blaugrana (3-0). Aquest nou enfrontament arriba en plena lluita del Barça Lassa per assolir la classificació per disputar la Final a Quatre de l’Eurolliga. Els blaugranes arriben a la cita després de dos intensos partits contra el Lokomotiv Kuban, però, tot i el desgast acumulat, la il·lusió és màxima. Un Clàssic sempre és un Clàssic. Els de Xavi Pascual, líders en solitari de la Lliga Endesa, tenen el repte de sumar un nou triomf davant el conjunt blanc que els permeti consolidar aquesta primera posició.

El Reial Madrid, tercer classificat a la Lliga Endesa, afronta el duel després de caure eliminat davant el Fenerbahçe a la màxima competició europea. Els de Pablo Laso són el millor atac de la Lliga Endesa i el Barça Lassa, la millor defensa. L’última derrota dels blaugranes a la competició domèstica va ser contra el València Basket al Palau. Des d’aleshores, els de Xavi Pascual han encadenat 10 victòries consecutives a la Lliga Endesa, la millor ratxa en el que portem de curs.

Lawal, la gran novetat

Shane Lawal ha estat donat d’alta per disputar aquesta jornada de la Lliga Endesa. El pivot nigerià va patir una ruptura del menisc extern del genoll esquerre ara fa poc més de dos mesos. Es preveia un període més llarg de recuperació, però el jugador se sent bé i estarà a disposició de Xavi Pascual. Justin Doellman també ha estat inscrit per disputar aquest Clàssic. Les baixes seran Dorsey i Diagne.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut