El Palau s’estrena al TOP16 amb ganes de sumar el primer triomf

El Palau s’estrena al TOP16 amb ganes de sumar el primer triomf

El conjunt rus arriba al Palau després de superar el CSKA en la primera jornada

El Barça Lassa s’estrena aquest vespre al TOP16 al Palau Blaugrana. Els de Pascual, però, tenen una dura prova davant d’un dels conjunts més en forma del vell continent, el Khimki rus, que arriba a aquesta segona jornada de la segona fase de la màxima competició després d’haver superat en la primera jornada l’altre equip rus del grup del FC Barcelona Lassa, el CSKA.

Els blaugranes són conscients de la importància de guanyar aquest partit. Malgrat que el TOP16 és encara molt llarg i no ha fet res més que començar, l’objectiu no és un altre que guanyar tots els partits que es juguin al Palau i tractar de fer el mateix amb el màxim nombre de victòries fora. El rival no els ho posarà fàcil, ja que l’actual campió de l’Eurocup és, com va explicar Xavi Pascual a la prèvia, “un equip de Final Four”.

Arroyo continua de baixa

Al conjunt barcelonista Carlos Arroyo continua de baixa després que a l’entrenament de dilluns notés una punxada al mateix bessó en què ja arrossegava molèsties les darreres setmanes. El base porto-riqueny haurà d’estar encara unes tres setmanes més allunyat de les pistes, per la qual cosa Tomas Satoransky i Pau Ribas hauran de seguir assumint les tasques de direcció de joc de la nau blaugrana.

La resta de jugadors estan en millors condicions, malgrat que Brad Oleson encara arrossega molèsties al dit gros del peu dret, i Moussa Diagné s’ha recuperat d’un procés víric en les darreres hores. En qualsevol cas, com en tots els partits d'aquesta temporada, el cos tècnic barcelonista haurà de descartar un altre jugador abans de l’inici del matx.

La línia exterior del rival, molt potent

El Khimki és un conjunt amb el qual FC Barcelona només s’ha enfrontat un cop, la temporada 2012/13. Els dos resultats que es van donar aleshores van ser un de favorable al FC Barcelona al Palau (71-69) i una derrota dels de Pascual a Moscou (78-65).

El perill de l’actual campió de l’Eurocup és, però, la seva línia exterior, amb jugadors com el base nord-americà Rice, el finès Koponen i Shved, un jugador que no ha tingut una etapa gaire reeixida a l’NBA però que tant pot jugar de director de joc com de dos.

També hi destaca, tot i que amb un paper menys destacat, el base eslovè Zoran Dragic, que no va tenir tanta sort com el seu germà Goran, que ara mateix dirigeix el Miami Heat de l’NBA. Zoran, en canvi, va deixar l’Unicaja, però ha hagut de tornar a Europa després d’una curta etapa als Phoenix Suns i també als Heat, com el seu germà gran.

A més, al joc interior tenen tres jugadors amb passat ACB i un amb passat blaugrana. Parlem de Marko Todorovic, que després d’una cessió al Bilbao va fitxar per aquest conjunt que disputaria l’Eurolliga, tot i que no està tenint els minuts que ell voldria. Els altres dos jugadors amb passat ACB són els interiors James Agustine, exMúrcia, exCanàries i exValència, i l’exSevilla i exObradoiro Paul Davis.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut