fcb.portal.reset.password

Les samarretes de la secció de bàsquet. FOTO: FCB

La secció de bàsquet del FC Barcelona està d’estrena aquesta temporada. I és que la firma Nike canvia els dissenys de les equipacions de l’equip barcelonista cada dues temporades, a diferència de les altres seccions i del mateix equip de futbol, que les canvia any rere any.

Aquesta temporada, a més, totes les seccions lluiran la marca de pneumàtics turca Lassa al pit, tant a les samarretes de joc com a la roba d’entrenament, xandalls, polos i diferents equipaments que acostumen a portar tots els integrants de les seccions professionals del Barça cada exercici.

Pantalons grocs

Es dóna la circumstància que, a diferència de l’equip de futbol i de les seccions, la segona equipació de bàsquet haurà de lluir pantalons grocs, ja que la normativa de l’Eurolliga i de la Lliga Endesa diu que els colors de la samarreta i els pantalons han de ser els mateixos. Per tant, la segona equipació, que duu com a novetat la senyera a l’esquena, anirà amb els pantalons totalment grocs.

En el cas de la primera equipació, malgrat que els pantalons són vermells, no hi ha cap impediment per part de la màxima competició estatal i continental, ja que l’equip ja havia lluït pantalons vermells les temporades 2005/06 i 2006/07.   


Equipació primer equip Barça Lassa de bàsquet... by fcbarcelona
Tornar a dalt