El FC Barcelona Lassa visita el Buesa Arena amb la segona plaça en l’horitzó

El FC Barcelona Lassa visita el Buesa Arena amb la segona plaça en l’horitzó

Els blaugrana busquen la seva tercera victòria consecutiva a l’Eurolliga i la segona lluny del Palau en aquest TOP16

Aquest dimecres (20.30 hores / Esport3 / Movistar Plus / Euroleague TV), el FC Barcelona Lassa visita la sempre complicada pista del Laboral Kutxa. S’espera un ple absolut al Pavelló baskonista per rebre un Barça que vol tornar a guanyar lluny del Palau. Un triomf els situaria amb força opcions d’acabar la segona fase de l’Eurolliga en segona posició, i això significaria tenir avantatge de pista en els enfrontaments de quarts.

Els blaugrana arriben a Vitòria amb les baixes ja conegudes de Lawal, Navarro i Ribas, mentre que ja està en dinàmica d’equip, malgrat que encara no al cent per cent, Àlex Abrines i es reincorpora per a la competició europea, Joey Dorsey, que recordem que no pot jugar la Lliga Endesa, ja que ocupa plaça d’extracomunitari com també ho fan Justin Doellman o Carlos Arroyo.

És la tercera oportunitat que té l’equip de Xavi Pascual de guanyar aquesta temporada el Baskonia. Fins ara, dos enfrontaments –un de la Lliga Endesa (87-79), i l’altre al Palau en partit d’Eurolliga (78-81)-. En ambdós casos, els partits es van acabar decidint a la pròrroga. Veurem si a la tercera va la vençuda i els blaugrana poden superar per primer cop l’equip que entrena Velimir Perasovic. A més, en cas de triomf, el Barça Lassa sumaria la sisena victòria consecutiva, comptant Eurolliga (3) i Lliga Endesa (3).

El rival

Baskonia està fent una notable temporada. Malgrat que ara han encadenat tres derrotes consecutives, la darrera contundent davant Unicaja (56-83), els bascos són, i més a casa, un equip fort. Tenen la baixa de Shengelia, un jugador que els dóna molt equilibri, i el dubte d’un dels seus referents, el francès Fabien Causeur, malgrat que les seves molèsties a l’esquena no sembla que l’impediran jugar.

Caldrà tenir presents també els imprevisibles i elèctrics bases, Darius Adams i Mike James i l’exblaugrana i exmadridista Ioannis Bourousis. El pivot grec, bon amic del blaugrana Perperoglou, està fent una enorme temporada, malgrat que, com és lògic, en els darrers partits també ha baixat el seu rendiment com la resta de l’equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut