El FC Barcelona Lassa comença amb bon peu el 2016

El FC Barcelona Lassa comença amb bon peu el 2016

Els de Xavi Pascual sumen la seva setena victòria consecutiva a la Lliga Endesa amb 24 assistències i 133 de valoració Ante Tomic compleix el seu partit 250 a l'ACB i Doellman aconsegueix el seu rècord de rebots (12) i assistències (7)

FC Barcelona Lassa ha encarat amb bon peu l'inici d'any. Els de Xavi Pascual han aconseguit la seva setena victòria consecutiva a la Lliga Endesa davant l'Estudiantes (89-67) en un partit en què els blaugranes han exhibit un gran joc coral, repartint un total de 24 assistències. La bona circulació de pilota ha facilitat bones posicions de tir que els canoners del Barça Lassa han aprofitat per anotar 10 dels 24 triples que han llançat.

A més, fins a sis jugadors han registrat 10 o més de valoració, sumant 133 en global en un equip en què tots se senten importants. "Ha estat un partit bastant bo en tots els aspectes del joc. Aconseguir 133 de valoració significa haver jugat bé", ha explicat Pascual després del matx.

Els blaugranes esperen prolongar el seu bon estat de forma aquest dijous davant el Khimki en el partit corresponent a la segona jornada del Top-16.

Tomic, una altra xifra rodona

A més de la gran tasca grupal, avui s'ha donat una efemèride. Ante Tomic ha celebrat el seu partit 250 a l'ACB signant un gran enfrontament: 16 punts i 6 rebots per un 21 de valoració. El pivot croat és el segon jugador més valorat de la Lliga Endesa amb un 20,8 de valoració, amb una mitjana de 14,2 punts i 6,6 rebots per partit.

Un Doellman de rècord

Justin Doellman, malgrat haver igualat la seva pitjor anotació en competicions ACB amb el Barça amb 2 punts, també s'ha sumat a la festa trencant el seu rècord personal d'assistències (7) i igualant el de rebots (12). Fins avui l'ala pivot nord-americà havia jugat 59 partits amb la samarreta del FC Barcelona Lassa en competicions ACB (52 en Lliga Endesa, 4 a Supercopa Endesa i 3 en Copa del Rei), i tenia com a sostre 12 rebots i 5 assistències. Gràcies a la seva aportació en aquestes facetes del joc, Doellman manté la seva gran mitjana de 17,1 de valoració en el que va de temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut