El Dominion Bilbao Basket, rival del Barça Lassa als quarts de final de la Copa del Rei

El Dominion Bilbao Basket, rival del Barça Lassa als quarts de final de la Copa del Rei

En cas de victòria, els de Xavi Pascual s’enfrontarien al vencedor de l’eliminatòria entre el València Basket i l’Herbalife Gran Canària La 80a edició de la Copa es disputarà del 18 al 21 de febrer a la Corunya

El Barça Lassa s’enfrontarà al Dominion Bilbao Basket als quarts de final de la Copa del Rei. El conjunt blaugrana era un dels quatre caps de sèrie en el sorteig d’aquest dilluns, juntament amb el València Basket, el Real Madrid i el Laboral Kutxa. En cas de victòria, els de Xavi Pascual es veurien les cares amb el guanyador de l’eliminatòria entre el València Basket i l’Herbalife Gran Canària.

El Dominion Bilbao Basket ha tancat la primera volta de la Lliga Endesa amb un balanç de nou victòries i vuit derrotes. Els de Sito Alonso tenen en Àlex Mumbrú i Clevin Hannah dos dels seus grans referents ofensius. En el duel de la primera volta disputat al Palau Blaugrana, els de Xavi Pascual es van emportar el triomf (66-57) amb una gran actuació de Doellman i Ribas.

De la Fuente: “Màxim respecte”

El sorteig dels emparellaments d’aquesta nova edició de la Copa s’ha celebrat aquest dilluns al matí al Saló de Plens de l’Ajuntament de la Corunya. L’acte ha comptat amb la presència, entre d’altres, de representants dels vuit equips classificats. Rodrigo de la Fuente ha estat la cara visible del Barça Lassa. “Volem seguir cremant etapes. Hem jugat contra ells al Palau i va ser un partit complicat. Els tenim molt de respecte. Esperem estar a punt quan arribi la cita”, ha assegurat el secretari tècnic del primer equip blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut