Visita a l'equip revelació del Top 16

Visita a l'equip revelació del Top 16

Els blaugranes han visitat la pista alemanya en dues ocasions i s’hi han enfrontat un total de quatre cops, amb un balanç sempre positiu

El Brose Bamberg Basket és l’equip revelació d’aquesta edició de l’Eurolliga 2015/16. L’equip bavarès porta una gran trajectòria entrenat per un tècnic italià, Andrea Trinchieri, que ha sabut crear un bon grup amb jugadors experimentats com el base grec Nikos Zisis o jugadors nord-americans amb força talent com Bradley Wanamaker, Darius Miller o l’excompany de Samardo Samuels a Milà, Marco Nelli.

Aquest equip amb què aquesta tarda s’enfronta el FC Barcelona Lassa (20.00 hores Esport3 / Canal Plus Deportes i EuroleagueTV) va ser capaç de vèncer a la pista de l’Olympiacos i de fer patir de valent el vigent campió, el Reial Madrid, a la primera jornada de la segona fase de la màxima competició continental.

Com arriba el Barça Lassa

Els blaugranes, que van viatjar aquest dimecres –dia en què l’heroi de Madrid, Justin Doellman, en feia 31-, continuen tenint la baixa del porto-riqueny Carlos Arroyo, malgrat que Xavi Pascual ja va manifestar el seu optimisme per comptar en breu amb la participació del ‘30’ barcelonista, que ja encara la recta final de la seva recuperació de la lesió al soli de la cama esquerra.

Pascual, minuts abans d’agafar el vol cap a Alemanya, també va comentar en aquest sentit que hi ha jugadors de la plantilla que porten una càrrega de minuts importants, ja que han hagut de fer un esforç important per suplir Arroyo. Amb la seva tornada, segur que podran tenir més descans.

Tornant al plànol estrictament esportiu, els tretze jugadors que han viatjat estan en bones condicions físiques per afrontar el matx. Només Abrines, amb un virus estomacal, no va poder entrenar-se aquest dimarts a Barcelona. El mallorquí, que ve de fer un excels partit contra Baskonia al Palau i en què va igualar els seus millors registres anotadors i de valoració a l’Eurolliga, ja està recuperat i podrà estar a les ordres de Xavi Pascual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut