El Barça Lassa rep l’Unicaja amb l’únic objectiu de seguir líders a l’ACB

El Barça Lassa rep l’Unicaja amb l’únic objectiu de seguir líders a l’ACB

Els malaguenys arriben al Palau després de perdre els seus darrers quatre partits oficials

Malgrat que no passa pel seu millor moment, l’Unicaja de Màlaga ha estat considerat sempre un dels grans de la competició domèstica i un rival amb renom a Europa.

Els de Joan Plaza, però, tenen una bona oportunitat de recuperar-se després de quatre derrotes seguides (dues a la Lliga Endesa i dues a l’Eurolliga).

El matx, que es juga a les 18.00 hores al Palau (Teledeporte), és una bona oportunitat també per al FC Barcelona de tornar a agafar el notable to que va mostrar contra l'Olympiacos fa tan sols deu dies al Palau Blaugrana o contra el CAI, ara fa tot just una setmana.

Tercer enfrontament de la temporada

A data d’avui, Unicaja i Barça s’han vist les cares en 100 ocasions. El balanç, clarament favorable als blaugranes per 73-27, està també a favor aquesta temporada, ja que els barcelonistes s’han imposat en els dos partits jugats contra els malaguenys: a la final de la Supercopa Endesa (62-80) i en el partit de Lliga Endesa, corresponent a la primera volta del campionat (77-81).

Lawal i Abrines, les baixes

Shane Lawal i Àlex Abrines encara són baixa a l’equip de Pascual per culpa de les seves lesions, malgrat que en el cas del mallorquí l'evolució de la intervenció quirúrgica d’apendicitis és positiva. Qui tampoc hi serà demà és Joey Dorsey, que no ha estat inscrit a la Lliga Endesa. El pivot nord-americà ocupa plaça d’extracomunitari, com Doellman i Arroyo, i per tant el Club hauria de fer un canvi per un d’aquests dos jugadors si desitgés donar entrada a l’exjugador del Galatasaray.

El rival

L'Unicaja té un balanç a la Lliga Endesa de 3-8 lluny del Martin Carpena. Malgrat que no són registres gaire positius, parlem de la tercera millor defensa del campionat i del millor equip en rebot ofensiu, la qual cosa els converteix en un equip complicat. Té jugadors contrastats i de qualitat com l’exblaugrana Fran Vázquez, l’exmadridista Carlos Suárez o el nord-americà Will Thomas, entre d’altres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut