El Barça Lassa, il·lusionat en aquest inici del play-off

El Barça Lassa, il·lusionat en aquest inici del play-off

El duel d’aquest dijous entre el Barça Lassa i el Montakit Fuenlabrada donarà el tret de sortida al play-off de la Lliga Endesa 2015/16 (21 hores, Canal+ Deportes)

A diferència dels creuaments de semifinals i de la final, l’eliminatòria de quarts de final és al millor de tres partits. El fet de ser curta sempre li dóna un punt més de perillositat. És per això que els de Xavi Pascual s’han preparat a consciència per evitar ensurts i afronten amb la màxima il·lusió aquest primer assalt al Palau. El Barça Lassa, líder de la fase regular de la Lliga Endesa, s’enfronta al Montakit Fuenlabrada, una de les grans revelacions de la temporada, ja que també es va classificar per disputar la fase final de la Copa del Rei.

El tècnic blaugrana no podrà comptar amb Joey Dorsey, lesionat, i manté el dubte de Pau Ribas, que continua amb molèsties a la fàscia plantar lateral del peu esquerre. Shane Lawal, tot i no estar al 100%, sí que podrà ajudar l’equip. El Montakit Fuenlabrada arriba a la cita amb menys pressió, ja que com apunta Jota Cuspinera, el seu entrenador, no tenen res a perdre. Popovic i Urtasun són els màxims anotadors del conjunt madrileny, que també té pivots com Scott i Wear, capaços d’obrir el camp des de la línia de tres punts. No s’hi val a badar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut