El Barça Lassa busca la classificació per al TOP16 davant d’un cuer molt perillós

El Barça Lassa busca la classificació per al TOP16 davant d’un cuer molt perillós

El Zielona Góra, malgrat haver guanyat un partit, és un equip treballat i que lluita moltíssim

El Barça Lassa juga aquesta tarda (19.00 hores / Esport3 / Canal + Deportes) davant el Zielona Góra polonès.

A priori, es tracta d’un duel força desigual, però el cert és que el rival, malgrat només portar una victòria (i quina victòria... Vs Panathinaikòs) ha perdut la resta de partits amb marcadors ajustats i, fins i tot, arribant als darrers minuts dels partits amb opcions de victòria. El millor exemple el vam trobar al mateix Palau Blaugrana, en la segona jornada d’aquesta primera fase de l’Eurolliga, quan els barcelonistes van tenir força problemes per superar l’equip entrenat pel tècnic eslovè Filipovski (78-72).

Les baixes de Lawal i Navarro

El FC Barcelona Lassa ha viatjat a la bonica localitat de Zielona Góra amb les baixes de Shane Lawal i Juan Carlos Navarro. El primer, per culpa d’una condropatia rotuliana al genoll esquerre, mentre que el segon arrossega unes petites molèsties a l’adductor esquerre. Pascual, però, és moderadament optimista de cara a una possible tornada a les pistes del capità, en breu.

El rival

L’equip polonès té en el seu pivot romanès (estudiant de comunicació) Vlad Moldoveanu, el seu home més resolutiu en atac. Amb una mitjana de 12 punts per partit, el dorsal 14 del conjunt local captura també 4 rebots per partit i sol recuperar poc més d’una pilota en cada enfrontament del Zielona Gora.

Al conjunt de l’eslovè Filipovski, també hi destaquen el base nord-americà Dee Bost, que té un promitg de 7.7 punts en els sis partits jugats, l’aler local Mateusz Ponitka, que fa 11.2 punts i 7.8 rebots de mitjana, o el pivot serbi Dejan Dorovnjak (9.4 punts / 4.6 rebots).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut