Duel d’alt voltatge a la gèlida Moscou

Duel d’alt voltatge a la gèlida Moscou

El Khimki i el Barça Lassa afronten el partit d’aquest dijous a Moscou empatats en la quarta posició de la classificació (18 hores, Esport3 i Canal+ Deportes)

S’intuïa abans de començar aquest Top 16 i s’ha confirmat en cada jornada. Tots els partits són de màxima exigència i s’han d’encarar com a finals, ja que cada victòria pot valer el seu pes en or. Aquest dijous el repte és emportar-se el triomf de la pista del Khimki, un equip replet de figures, com Shved, Rice i Koponen o els rocosos Augustine i Paul Davis, que va ser baixa en el partit disputat al Palau. A casa el Barça Lassa va signar un magnífic matx davant el Khimki (87-70), però el conjunt rus és molt més perillós quan juga com a local. A la seva pista, per exemple, va ser capaç d’imposar-se al totpoderós CSKA.

Els blaugranes arriben a la cita amb confiança i ambició després del valuós triomf contra l’Olympiacos, però són conscients de la dificultat del duel. El Khimki és l’equip que més taps posa per partit a l’Eurolliga (4,9) i el que més pilotes recupera (8,6). El Barça Lassa és el conjunt que menys pilotes perd (10,8 per partit). Xavi Pascual no podrà comptar amb els lesionats Shane Lawal i Àlex Abrines, però sí que tindrà a la seva disposició Joey Dorsey, que no va poder jugar el darrer partit de la Lliga Endesa a la pista del CAI Saragossa, però que va deixar molt bones sensacions en el seu debut davant l’Olympiacos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut