Desplaçament d’alt nivell a Fuenlabrada

Desplaçament d’alt nivell a Fuenlabrada

El Barça Lassa, líder en solitari de la Lliga Endesa, visita aquest dissabte la pista del Montakit Fuenlabrada, l’equip revelació (19.30 hores, Canal+ Deportes 2)

Després d’assolir la classificació per als play-off de l’Eurolliga a Kaunas (Lituània), i abans d’iniciar l’eliminatòria a Krasnodar (Rússia), el Barça Lassa ha d’afrontar aquest dissabte un desplaçament d’alt nivell a la pista del Montakit Fuenlabrada. El conjunt madrileny és la gran revelació de la temporada a la Lliga Endesa i ara mateix ocupa la setena posició de la classificació, amb un balanç de 14 victòries i 12 derrotes. Jota Cuspinera dirigeix un grup compacte en el qual destaquen jugadors com Tabu, Popovic, Paunic o Urtasun, tots ells amb molta experiència.

Els blaugranes arriben a la cita amb l’objectiu de sumar un nou triomf que els permeti mantenir l’avantatge al capdavant de la classificació. El repte no serà fàcil, però els de Xavi Pascual volen intentar encadenar la desena victòria a domicili a la Lliga Endesa. “L’objectiu és guanyar, com sempre. Però serà un partit difícil, i més a la seva pista”, destacava aquest divendres Moussa Diagne, un dels noms propis del duel.

Per al pivot senegalès del Barça Lassa no és un partit qualsevol: “Tornar a la que va ser casa meva durant gairebé tres anys és especial, però estic convençut que serà un partit dur per a nosaltres”. “Ningú s’esperava que el Montakit Fuenlabrada estigués en posicions de play-off. S’ho mereixen, ja que estan jugant a un nivell molt alt”, afegia Diagne, amb ganes de poder saludar vells amics.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut