Copa del Rei: Navarro, més rècords a l’abast

Copa del Rei: Navarro, més rècords a l’abast

El capità Juan Carlos Navarro podria superar quatre rècords històrics en la 80ª edició de la Copa

La Copa del Rei de La Corunya es presenta com una de les més obertes de la historia. Juan Carlos Navarro és un dels protagonistes, ja que com sempre la lupa estarà posada damunt seu. El capità blaugrana té diferents rècords a tir, entre d’ells el de convertir-se en el màxim anotador històric de la secció. Navarro és a només sis punts d’un altre mite del barcelonisme, Juan Antonio San Epifanio, ‘Epi’.

Rècords a nivell Barça

Navarro porta 448 punts amb la samarreta blaugrana en totes les edicions de la Copa del Rei en què ha participat. L’11 del FC Barcelona Lassa és a tan sols sis punts d’igualar una altra de les llegendes del bàsquet blaugrana, ‘Epi’, que és el màxim anotador barcelonista en la història de la competició del K.O.

El capità del Barça Lassa és, a més, a tan sols una recuperació de convertir-se en el jugador barcelonista amb més pilotes recuperades de la història de la Copa del Rei, ja que només està a una d’igualar també a ‘Epi’.

Rècords a nivell global

A nivell global de la competició, en aquesta edició número 80 que es disputarà a La Corunya, Navarro també es podria situar com el millor anotador històric de la competició en el cas d’anotar 43 punts, igualant així l’ara president del Joventut de Badalona, Jordi Villacampa (491 punts).

Finalment, el capità barcelonista és a 17 assistències de superar l’ara jugador dels Clippers, Pablo Priggioni que, amb 109, és el màxim assistent històric de la competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut