Confirmats els horaris de la final de la Lliga Endesa

Confirmats els horaris de la final de la Lliga Endesa

Els Clàssics entre el Barça Lassa i el Reial Madrid que decidiran el títol començaran el dimecres 15 a les 20.30 hores al Palau Blaugrana

Després de certificar l’accés a la seva desena final de la Lliga Endesa consecutiva amb un gran triomf contra el Laboral Kutxa (63-85), el FC Barcelona Lassa ja coneix els horaris de la sèrie final. Amb el Reial Madrid com a rival per cinquena temporada consecutiva, els homes de Xavi Pascual comptaran amb el factor pista a favor gràcies a la gran temporada regular que han dut a terme. Així doncs, la final començarà el dimecres 15 a les 20.30 hores al Palau Blaugrana.

Després d’encetar la sèrie decisiva, el Barça Lassa tindrà encara un segon partit com a local. Serà dos dies després, el divendres 17, a les 19 hores. Aleshores, l’eliminatòria es traslladarà a Madrid, on es jugarà el tercer partit (dilluns 20 a les 20 hores) i, si fos necessari, el quart (dimecres 22 a les 20.30 hores). El Palau dels Esports de Madrid podria decidir el desenllaç del títol, però, en cas de no fer-ho, la Lliga Endesa es decidiria al Palau Blaugrana. L’hipotètic cinquè partit de l’eliminatòria es disputaria el dissabte 25 de juny a les 19 hores.

Fins ara Barça Lassa i Reial Madrid s’han enfrontat en quatre ocasions aquesta temporada: els dos partits de la Lliga Regular i els dos del Top 16 de l’Eurolliga. El balanç és favorable als culers, amb tres triomfs i només una derrota.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut