Centenari de partits contra l’Unicaja

Centenari de partits contra l’Unicaja

El Barça Lassa visita aquest diumenge el Martín Carpena de Màlaga per disputar-hi la desena jornada de la Lliga Endesa, el que serà el duel 100 entre ambdós conjunts

Unicaja i Barça Lassa protagonitzaran aquest diumenge el partit més destacat de la desena jornada de la Lliga Endesa (18 hores, Teledeporte), un clàssic de l’ACB. Malaguenys i catalans s’han enfrontat en un total de 99 ocasions i, per tant, el d’aquest diumenge serà el partit número 100 entre ambdós equips. Fins ara el balanç és de 72 victòries blaugrana i 27 de l’Unicaja. Si ens centrem en els últims deu precedents, el balanç és de 7-3 favorable als de Xavi Pascual.

Aquesta temporada l’Unicaja està demostrant una gran fortalesa com a local, ja que ha guanyat set dels vuit partits que ha disputat al Martín Carpena entre Eurolliga i Lliga. Només hi ha perdut davant el Laboral Kutxa, a la Lliga Endesa. Així doncs, el repte per als de Xavi Pascual és majúscul. No obstant, el Barça Lassa ja ha demostrat aquest curs que pot guanyar a Màlaga. Ho va fer amb claredat a la final de la Supercopa Endesa (62-80), amb una gran actuació de Pau Ribas.

Retrobaments

El matx d’aquest diumenge de ben segur que serà especial per a Àlex Abrines, Fran Vázquez i Edwin Jackson, tres jugadors que han jugat als dos conjunts. Però no seran els únics noms propis del duel, ja que al parquet del Martín Carpena s’hi donaran cita molts jugadors de primer nivell europeu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut